شرایط تعویق در پرداخت اقساط وام

folder_openمقاله
commentبدون دیدگاه
اگر تا به حال در خصوص دریافت وام و تسهیلات بانکی فکر کرده اید و در خصوص شرایط آن تحقیق کرده باشید می دانید که شرایط پرداخت اقساط وام و تسهیلات در هر بانک و موسسه متفاوت است .

تمامی افرادی که به دنیال دریافت وام از موسسات مالی و بانک ها هستند، می دانند که دربافت وام و تسهیلات از بانک ها و موسسات مالی نیازمند داشتن ضامن است . ضمانت از شروط مهم و اساسی دریافت وام است. شما موظف هستید در دوره های مشخص اقدام به پرداخت اقساط خود نمایید.سوالی مهمی که برای دریافت کننده وام و ضامن ها مطرح می شود این است که در صورت تعویق پرداخت اقساط وام چه اتفاقی رخ می دهد ؟ این موضوع به خصوص برای ضامن ها امری مهم و ضروری است که باید از شرایط آن مطله باشند و بدانند در این وضعیت چه اتفاقی رخ می دهد؟
در این مقاله قصد داریم به بررسی این موضوع یعنی شرایط تعویق پرداخت اقساط وام و شرایط ضامن ها بپردازیم. یعنی اگر قصد دارید ضامن برای وام فردی بشوید لازم است قبل از اجرای این تصمیم نکاتی که در ادامه به آن می پردازیم توجه کنید.  به ادامه مطالب توجه کنید و جواب سوال های خود را به دست آورید.

همچنین اگر تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تفاوت وام و تسهیلات دارید به لینک زیر مراجعه کنید.

در صورت تعویق در پرداخت اقساط چه اتفاقی رخ می دهد؟

این سوال مهمی است که برای بسیاری از افراد پیش می آید . حتما برایتان جالب خواهد بود اگر بدانید وقتی ضامن برای فرد وام گیرنده ای شدید و اقساطش عقب افتاد چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ در این موقعیت بانک چندین بار اخطار می دهد ولی اگر فرد وام گیرنده به اخطار تلفنی، کتبی، خواهش و الزام برای پرداخت بانک جواب ندهد وارد فاز بعدی می شوید . در این زمان بانک بدون نیاز به رای دادگاه به حساب ضامن ها (یعنی حسابی که شما و دیگر ضامن ها معرفی کردید) دسترسی پیدا می کند . سپس به راحتی می تواند پول قسط هر ماه را از حساب شما برداشت کند . این پول را به حساب قرض گیرنده وام واریز می کند و از آن برداشت می کند . بهتر است بدانید در این مرحله هیچکس یعنی نه فرد ضامن و و نه فرد وام گیرنده حق هیچ اعتراضی ندارند و این امر لازم الاجراست .

راهکار های مناسب جهت رفع مشکلات

همانطور که در ابتدا این مقاله گفتیم اگر ضامن هستید و شک دارید فرد وام گیرنده توانایی پرداخت اقساط خود را دارد یا خیر بهتر است قبل از هرگونه اقدامی به راهکار های زیر توجه کافی و لازم داشته باشید . بسیار ضرری است که شما در این مسئله مهم دقت کنید و به سادگی اعتماد نکنید . در ادامه قصد داریم چند راهکار مفید به شما معرفی کنیم . با استفاده از این راهکار ها و توجه به این نکات می توانید با نگرانی کمتر ضامن وام برای افرادی شوید که احساس می کنید توانایی پرداخت وام را ندارند . با ما همراه باشید .

راهکار اول : ضامن اول نشوید

در این مرجله به شما می گوییم اگر قرار است ضامن فردی شوید و مطمئن نیستید که توانایی پرداخت اقساط را دارد یا خیر به این نکات توجه کنید . در این جا دو راه پیش روی شما می گذاریم . اولین راه که می تواند بسیار مفید تر باشد این است که ضامن اول نشوید . ممکن است این موضوع را ندانید اما ضامن دوم در حاشیه امن تری نسبت به ضامن اول قرار دارد . اگر اقساط پرداخت نشد ضامن اول باید تعهد را به جا بیاورد در صورت وجود مانع یا ناتوانی پرداخت ضامن بعدی یعنی ضامن دوم مسئول است .

راهکار دوم : چک و سفته جهت اعتماد

دومین راه که از اهمیت بالایی برخوردار است و باید حتما نسبت به آن توجه زیادی داشته باشید ، این است که چک و سفته بدون درج مبلغ و ضامن از فرد بگیرید که در صورت عدم پرداخت از آن شکایت کنید مبالغ کسر شده از حقوقتان را از آن طلب کنید تا دادگاه اگر دارایی به نامی اگر دارد به نفع شما مصادره کند .

راهکار سوم : ماه های ضمانت را کم کنید

راهکار سومی که به شما پیشنهاد می دهیم در نظر داشته باشید این است که در مواقعی که بدون اطمینان قصد ضامن شدن دارید ، تا حد امکان ماه های ضمانت را کاهش دهید . یعنی در صورت ضامن شدن برای وام سعی کنید ضامن مبالغ زیاد با ماه های طولانی نشوید .
اگر ریسک می کنید کمترین ریسک را برای خودتان قائل شوید . هر چقدر پرداخت اقساط وام ها طولانی شود ضمانت هم سخت تر می شود . پس در بدترین حالت برای وام های با مبلغ بالا یا مدت زمان طولانی ضامن نشوید .

راهکار چهارم : به ارزش واقعی ملک تحت ضمانت توجه کنید

یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام ضامن شدن باید به آن دقت کنید این است که به هیچ وجه سعی نکنید ارزش ملکی گه به عنوان ضمانت معرفی می کنید بیشتر از مقدار واقعی آن معرفی کنید . به طور ساده تر اگر بخواهیم توضیح دهیم می گوییم در برخی از وام ها شما ملک یا مسکنی را به عنوان ضامن معرفی می کنید و در صورت پرداخت نکردن اقساط وام ملک شما به نفع بانک مصادره خواهد شد .
ملک و مسکنی که معرفی می کنید توسط کارشناسان مربطه ارزش گذاری می شود و با توجه به ارزش ملک شما می توانید از وام ها و تسهیلات بانک بهره مند شوید . اما طبق معمول در هر قسمتی امکان تقلب وجود دارد . پس اگر در ابتدا به ذهنتان رسید با استفاده از تقلب و یا پارتی بازی ارزش ملک را بیشتر از ارزش واقعی نشان دهید بدانید این کار به دردسر بعد از آن نمی ارزد .
اگر وامی گرفته شود ، ضمانت آن مسکن یا ملکی باشد که با پارتی بازی ارزش اش بالاتر از نرخ معمول زده شده تا بتواند ضمانت پرداختی وام باشد. صاحب وام در پرداختش کوتاهی کند؛ بانک در اولین فرصت که مدت و مهلت اخطار پرداخت اقساط پایان یافت ملک را به پول نقد تبدیل می کند و بدهی خود را بر می دارد.
داستان در اینجا پایان نمی یابد فرد باید اضافه بر ملک که حداقل وام و جریمه هایش هست باز بقیه پول امانتی بانک را برگرداند. یعنی ملکش توقیف می شود و باز زیر دین باقی پول است و بانک ملزمش به بازپرداخت می کند.

راهکار نهایی چیست؟

چنان چه قرض گيرنده پرداخت اقساط وام هایش را در سر رسيد مقرر پرداخت ننمايد ، باقي مانده اقساط حسب ضوابط ابلاغي از سوي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، می تواند توسط بانک قرض داده، تبديل به دين حال شده و بانک/مؤسسه اعتباري حق مطالبه تمامي طلب خود را از قرض گيرنده به صورت يکجا خواهد داشت . در چنین شرایطی اگر فرد معوقه ها را هم پرداخت کند دیگر مجالی برای نفس کشیدن نخواهد یافت و باید کلی چک و چانه بزند تا بانک را از نظر خودش که گرفتن تمام و کمال طلب و البته به اضافه سودش است منصرف کند تا در زمان طولانی به حالت یک مشتری عادی به پرداخت اقساطش همت کند.

کارگشایی صداقت با داشتن چندین سال سابقه درخشان، بستری فراهم کرده است که با اجاره سند های قانونی و معتبر در بسیاری از مشکلات شما همراه شما باشد. شما با اجاره سند های قانونی می توانید از تمامی مزایای سند های ملکی معتبر بهره مند شوید و مشکلات مالی و حقوقی خود را با پرداخت درصد بسیار کمی از ارزش سند، برطرف کنید.
جهت دریافت مشاوره و راهنمایی در خصوص نحوه اجاره سند و شرایط آن تنها کافی است که با شماره های ۰۹۱۹۸۸۱۹۳۱۳ و ۰۲۱۶۶۰۵۳۵۴ تماس حاصل فرمایید.
Tags: , , , ,

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

دو × 2 =

فهرست