بررسی جامع انواع بیمه ساختمان

folder_openمقاله
commentبدون دیدگاه

یکی از انواع مختلف بیمه که کاربرد زیادی نیز دارد، بیمه ساختمان می باشد. در مقاله به برسی جامع بیمه ساختمان و انواع آن می پردازیم. اگر شما هم به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بیمه ساختمان علاقه مند هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

بیمه ساختمان چیست؟

روزانه افراد مختلف ممکن است در معرض خطرات و حوادث گوناگونی قرار بگیرند. این حوادث جان، مال و سلامتی ما را تهدید می کنند. . به همین دلیل تنها رعایت نکات ایمنی برای حفظ سلامتی کافی نیست و یکی از مهم ترین و  بهترین راه حل ها برای جبران خسارت ناشی از وقوع چنین حادثه ای به شخص یا کارکنان، بیمه ساختمان می باشد.

در تعریف بیمه ساختمان می توان گفت که بیمه ساختمان قراردادی است که در آن بیمه‌ گر به بیمه‌ گذار تعهد خواهد داد که در صورت رخداد حوادث، تمام خسارت وارد شده بر بیمه‌ گذار و یا بخشی از خسارت وارد شده را در ازای هزینه ای که دریافت کرده است، جبران می کند.

در بیمه ساختمان نیز مانند انواع دیگر بیمه، شما با پرداخت هزینه های مربوط به آن، جان و مال خود را تحت پوشش بیمه قرار می دهید. پس بهترین بیمه ساختمان بیمه ای است که هزینه بیشتری را به شما برای جبران خسارات پرداخت کند و این امکان برای شما فراهم شود که از خدمات بهتری استفاده کنید.

انواع بیمه ساختمان

با تعریف بیمه ساختمان آشنا شدید. لازم است بدانید بیمه ساختمان مسکونی انواع مختلفی دارد و این امکان را دارد که حوادث مختلفی را تحت پوشش قرار دهد. بیمه ساختمان به فکر تمام حوادث ممکن است و شامل بیمه آتش سوزی، زلزله، سرقت و سیل می باشد.

همچنین بد نیست بدانید که  بیمه حوادث ساختمان مسکونی نیز دارای انواع مختلفی می باشد، که شامل بیمه سازندگان ساختمان، بیمه مدیر ساختمان، بیمه تضمین کیفیت ساختمان، بیمه آتش سوزی مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری، بیمه آسانسور و… است.

در ادامه به بررسی هرکدام از انواع مختلف بیمه ساختمان می پردازیم. شما می توانید تمام آن ها و یا فقط مواردی که احساس می کنید ممکن است به آن ها نیاز پیدا کرده را انتخاب کنید و ساختمان خود را تحت پوشش بیمه قرار دهید.

بیمه آتش سوزی

یکی از مهم ترین و پرکاربرد ترین بیمه های ساختمان، بیمه آتش سوزی می باشد. بیمه آتش سوزی ساختمان مسکونی شما را در برابر حوادثی مانند آتش‌ سوزی، صاعقه و انفجار بیمه خواهد کرد. بیمه آتش سوزی ساختمان شامل بخش های مختلفی است که شما می توانید با پرداخت حق بیمه از این خدمات نیز استفاده کنید.

در واقع شما می ‌توانید با توجه به حوادثی که در محل زندگی ‌تان احتمال رخ دادن آن ها بیشتر است، ساختمان خود را بیمه کنید.

بد نیست بدانید فرمول محاسبه حق بیمه آتش سوزی برای ساختمان های مسکونی متفاوت می باشد و نرخی که در بیمه ‌نامه ثبت می ‌شود، با توجه به ارزش ساختمان تعیین می شود و با هم متفاوت می باشند. به همین دلیل در صورت خسارت دیدن، بر اساس متراژ خانه و ارزش اثاثیه ‌ای که در منزل مسکونی وجود دارد، خسارت تعیین می ‌شود.

بیمه سیل

یکی دیگر از بیمه های ساختمان که ساختمان شما در برابر حوادث طبیعی بیمه می کند، بیمه سیل می باشد. همانطور که از نام این بیمه مشخص است، بیشتر برای منازلی که در نزدیکی دریا و رودخانه ‌های بزرگ که امکان طغیان آن‌ها وجود دارد، مناسب است. به همین دلیل بسیاری از مالکان ساختمان ‌های ساحلی انجام این بیمه برای ساختمان های خود را بسیار ضروری می دانند.

بیمه زلزله

بیمه زلزله را می توان مهم ترین بیمه مربوط به ساختمان نامید. دلیل آن هم این است که کشور ایران جزو زلزله خیز ترین کشور ها می باشد. به همین دلیل بهترین راه برای جلوگیری از خسارت بعد حادثه، بیمه زلزله است.

پیش از هر نکته ای لازم است بدانید که بیمه زلزله بخشی از بیمه آتش ‌سوزی می باشد. به همین دلیل برای استفاده از این نوع بیمه شما باید ابتدا ساختمان مسکونی خود را بیمه آتش ‌سوزی کنید و بعد بیمه زلزله را خریداری کنید.

شما با استفاده از این نوع بیمه می ‌توانید ساختمان و اثاثیه خود را بیمه کرده و در صورت رخداد این وقایع و خسارت دیدن، برای جبران خسارت از این بیمه بهره مند شوید.

در نهایت باید به این نکته نیز توجه کنید که این بیمه شامل خسارات و تلفات جانی نمی باشد.

بیش تر بخوانید:

بیمه سرقت

بیمه سرقت یکی دیگر از انواع بیمه ساختمان است که خود دارای سه نوع می باشد. بیمه سرقت شامل بیمه سرقت از منازل مسکونی، بیمه سرقت از واحدهای تجاری و صنعتی مانند فروشگاه‌ ها، کارخانه ‌ها، کارگاه ‌ها و بیمه سرقت از بانک‌ ها است.

لازم است بدانید در صورتی که ساختمان خود را بیمه کرده باشید، بیمه سرقت زمانی خسارات را به شما پرداخت خواهد کرد که دزدی با شرایط خاصی انجام شده باشد، به طور مثال سارقین با شکستن در یا پنجره وارد منزل شما شده باشند یا از کلیدهای ساختگی استفاده کنند و یا کلیدهای اصلی منزل شما را به صورت غیرقانونی به دست آورده باشند.

در مقابل در مورادی مانند سرقت ‌های ساختگی و خسارت ‌هایی است که به دلیل جنگ‌، قیام و غارت رخ داده است و … بیمه مسئولیتی در قبال پرداخت خسارت ندارد. همچنین شما باید زمانی که سرقت انجام شده است، به پلیس اطلاع دهید.

قیمت بیمه حوادث ساختمان

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم قیمت بیمه حوادث ساختمان به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل میزان و ارزش ساختمان بیمه ‌شده و محله‌ ای که ساختمان در آن قرار دارد، می باشد که این عوامل بر روی قیمت نهایی بیمه تاثیر دارد. کاربری ساختمان، متراژ آن و هزینه ساخت هر متر بنا هم قیمت بیمه‌ را افزایش و کاهش می دهد.

همچنین باید به این نکته توجه کنید که هرچه ساختمان از نظر خطراتی مانند زلزله‌ و سایر حوادث ریسک بیشتری داشته باشد، حق بیمه هم بیشتر خواهد شد.

صلح نامه

انواع بیمه نامه ساختمان

همانطور که در این مقاله خواندید و متوجه شدید، بیمه ساختمان اهمیت زیادی دارد. اما بد نیست بدانید پیش از ساخت ساختمان نیز باید ساختمان را تحت پوشش بیمه قرار داد. به همین دلیل یکی از مهم ترین مواردی است که باید قبل از شروع کار پروژه ‌های مختلف ساختمانی، توسط مهندسین ناظر بررسی شود. انواع بیمه در صنعت ساختمان به شرح زیر است:

بیمه تامین اجتماعی:

این نوع بیمه در زمان انجام کارهای اداری جواز، توسط مالک انجام می گیرد.

بیمه مسئولیت مدنی:

بیمه مسئولیت مدنی باید قبل شروع کار توسط مالک از یکی از شرکت‌ های بیمه ‌ای اخذ شود.

بیمه مسئولیت حرفه ‌ای:

این نوع بیمه مسئولیت حرفه ‌ای مهندسین در رابطه با طراحی، محاسبه و نظارت ساختمانی را بیمه خواهد کرد و باید توسط مهندسین انجام گیرد.

بیمه تضمین کیفیت:

بیمه تضمین کیفیت نیز باید قبل از شروع عملیات ساختمانی انجام گیرد و باید بر اساس ماده 33 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان توسط مجریان ذیصلاح صورت گیرد.

کارگشایی صداقت با داشتن چندین سال سابقه درخشان، بستری فراهم کرده است که با اجاره سند های قانونی و معتبر در بسیاری از مشکلات شما همراه شما باشد. شما با اجاره سند های قانونی می توانید از تمامی مزایای سند های ملکی معتبر بهره مند شوید و مشکلات مالی و حقوقی خود را با پرداخت درصد بسیار کمی از ارزش سند، برطرف کنید.
جهت دریافت مشاوره و راهنمایی در خصوص نحوه اجاره سند و شرایط آن تنها کافی است که با شماره های ۰۹۱۹۸۸۱۹۳۱۳ و ۰۲۱۶۶۰۵۳۵۴ تماس حاصل فرمایید.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

4 × یک =

فهرست